Visitor’s book

Welcome to IHMC Hungary’s beer tent!

Hűsítő sör

15 thoughts on “Visitor’s book

 1. Szűcs TÜDO Attila

  BUÉK!A pár év pihenő után ismét összeállt JUDAS BEST (Judas Priest cover )zenekar miatt kerestelek meg titeket remélve hogy érdekelhet egy igazi brit rockzenét játszó banda.Ha információkra van szükségetek akkor kérem keressetek meg.tel: +36307431514 e.mail: judasbest@gmail.com illetve a JUDAS BEST facebook oldalán ahol a demókat is meg tudjátok hallgatni.Maradok tisztelettel.TÜDŐ

 2. Lackezpapa

  Sziasztok!
  Ha kellenek fotók a honlapra, akkor tudok küldeni nektek a 2014 évi motoros találkozóról, és felvonulásról, még a Szabadszállási kirándulásunk is meg lett örökítve. L.

 3. Sigi

  Hello to all Brothers!
  To you and your families a merry chrsitmas and a happy new year!
  Best whishes from chapter Nürnberg!
  all the best for 2016!
  See ya!
  Sigi
  Sec. IH MC NÜRNBERG

 4. Németh Attila

  Sziasztok! Koncertekkel kapcsolatban szeretnék infót vagy elérhetőséget email-ben. Az Ayers Rock toRock-ja vagyok és ha lehetőség adódik akkor szeretnénk fellépni a 2016-os nyári party-n. Köszi

 5. Sóki Brigitta

  Hello Biker,

  Az otthoni garázsokban és a hobbiműhelyekben már folyik a munka mivel a Pannonia Custom Award, kelet Ausztria legnagyobb Custombike bemutatója immár 4. alkalommal kerül megrendezésre.
  Az az új célkitűzésünk, hogy 2016 –ban a Pannonia Custom Awardot kiépítsük és pont ezért nem hiányozhat a te motorod sem! Értékes díjak (egy vásárlási utalvány a Zodiac cégtől, aminek értéke 3500 Euró) továbbá értékes trófeák várnak rád. Minden további információt és a jelentkezési lapokat itt találod:
  http://www.customshow.at/anmeldung

  Bármilyen kérdésed van szívesen állunk a rendelkezésedre.

  Örülnénk, ha téged a motoroddal a Pannonia Custom Awardon a résztvevők között üdvözölhetnénk.

  Baráti üdvözlettel:

  Sóki Brigitta

  1. Gyula Post author

   Szia József,
   Idén, 2016-ban, kivételesen júLiusban lesz a nyári partink. Július 21-23. között várunk mindenkit sok szeretettel és változatos műsorral a szalkszentmártoni Körtó-szigeten.

 6. Farkas Péter

  Csevegés indítása
  3,5 ezer ember kedveli ezt, köztük János Fazekas és további 5 ismerősöd.
  Koncertsorozat

  Jó napot kívánok Farkas Péter vagyok az Allsuckall zenekar koncert szervezője nem tudom mennyire van már leszervezve a jövő évi buli de ha mód és lehetőség lenne rá szívesen fellépnénk a zenekarral ha tetszik amit hall és meg tudunk egyezni a részletekben.A zenekar mostanában lesz egy éves jelenleg három dal van fent a YouTubon és egy RockFactor maxirádiós interjúnk. Jelenleg a Road zenekar elő zenekaraként turnézunk az ősszel.Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődését ha további kérdései vannak szívesen állok rendelkezésére itt facén vagy a 30/455-61-58- as telefonon. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel Farkas Péter https://www.youtube.com/watch?v=LTZqoQK41Lg

 7. RobertCop -Spring City Secretary

  Great WebPage brohters!!! Congrats about your new Chapter and new Chapters name. Respects and Greetings from SPRING CITY Guatemala Chapter.

  L&R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *